Vacatures in de Waterlinies

Gorinchem Citymarketing is de centrale marketing- en promotieorganisatie voor de stad Gorinchem, als vesting onderdeel van de Oude en Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ter versterking van het team zoeken ze een ondernemende en ervaren marketing & sales manager voor 24-32 uur in de week. Bekijk hier de vacature.

Het Nederlands Vestingmuseum, gevestigd op bastion Turfpoort in Naarden-Vesting, beschrijft de historie van de vestingstad Naarden en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het museum is recent aangesloten bij het Netwerk van Canonmusea. Zij zoekt een Medewerker Marketing & Communicatie (parttime).

Onder de rook van Amsterdam ligt het Rijksmuseum Muiderslot omringd door unieke historische tuinen. Jaarlijks bezoeken zo’n 145.000 bezoekers uit binnen-en buitenland het Muiderslot. Ter versterking van de afdeling Marketing, Communicatie en Fondsenwerving zoeken ze per 2020 een medewerker marketing & communicatie (0,8 fte).

 

 

 

Ook deelnemer worden?

Word deelnemer en sluit je aan bij het brede netwerk. Voor €395 per jaar krijg je toegang tot alle diensten van Liniebreed en word je onderdeel van de ‘Liniecommunity’.

Wij helpen je graag verder met informatie over onze diensten. Stuur een bericht naar info@liniebreed.nl, of meld je aan via onderstaande button.