Mis de liniebrede kansen niet. Word deelnemer!

Voor slechts € 395 excl. BTW per jaar bent u in 2019 deelnemer van Liniebreed Ondernemen en profiteert u van de gebundelde ondernemerskracht in de waterlinies. Dat bedrag heeft u snel terugverdiend. Meer weten? Download direct de PDF.

Profiteer van alle voordelen:

Levendig ondernemersnetwerk

Liniebreed Ondernemen brengt ondernemers in de linies in contact met elkaar, met andere ondernemers en met relevante derden. Om de krachten te bundelen en kennis en ervaring uit te wisselen. Je ontdekt dat er veel verbindingen en gezamenlijke kansen zijn.

We zijn de schakel tussen ondernemers en gemeentelijke, provinciale en Rijksoverheid. Ook leggen we contact met andere relevante netwerken en organisaties, bijvoorbeeld via de LinieBusiness Club.

 

Het doel van Netwerken

 • het ondernemersnetwerk te vergroten
 • herbestemming van erfgoed te stimuleren
 • breed kansen te signaleren, bijvoorbeeld voor nieuwe en alternatieve financieringsmogelijkheden.

Wij nemen deel aan diverse overlegorganen, waaronder:

 • Landelijk Liniebreed Communicatieoverleg
 • Communicatieoverleg Stelling van Amsterdam
 • Communicatieoverleg Nieuwe Hollandse Waterlinie
 • Projectgroep Hollandse Waterliniepad
 • Erfgoedtafel Oude Hollandse Waterlinie
 • Erfgoedtafel Atlantikwall

Google adwords campagnes

lorem ipsum

Gezamelijke marketing & promotie

Website forten.nl

Op de website forten.nl vind je alle activiteiten die op de forten in Nederland worden georganiseerd. De site is actueel en informatief en wordt door meer dan 270.000 bezoekers per jaar bezocht. Vervolgens wordt er door onze bezoekers meer dan 190.000 keer doorgeklikt naar activiteiten van aangesloten deelnemers. We dragen dus stevig bij aan de traffic naar de websites van de forten, vestingsteden en bunkers.

De site biedt:

 • historische informatie
 • actuele agenda met het complete aanbod op alle linielocaties
 • wandel- en fietsroutes
 • diverse magazines en routegidsen
 • het laatste nieuws

Ook zakelijke informatie zoals de mogelijkheden voor het huren van bedrijfsruimtes is op forten.nl te vinden.

 

Joint Promotions

Om de forten en waterlinies breed op de kaart te zetten, zoeken we altijd naar mogelijkheden om (doorgaans) met gesloten beurzen een samenwerking aan te gaan met relevante partijen met een groot bereik. Zo werkt Liniebreed o.a. samen met het Nationaal Monumentenportaal, Kidsproof, Bijzonderplekje.nl en LandvanANWB.nl.

Inkoopvoordeel

Deelnemers aan Liniebreed Ondernemen profiteren van gebundelde inkoopkracht. Doordat we gezamenlijk groot inkopen, gunnen aanbieders onze deelnemers gunstige tarieven en voorwaarden.

Energie

Dankzij een raamovereenkomst met Value2source profiteren deelnemers van Liniebreed Ondernemen van aantrekkelijke energietarieven. Vooral voor fortexploitanten kan de besparing oplopen tot wel 35%!

Maar ook andere ondernemers en zzp-er’s hebben profijt van deze gebundelde energie-inkoop.

Wist u overigens dat u met een ANBI-status 50% van de energiebelasting kunt terugvorderen? Ook met advies staan wij u graag terzijde.

 

Meer inkoopvoordeel

Deelnemers van SLO kunnen ook goedkoop een website laten maken. In samenwerking met Simplefly bieden we een websitepakket aan met verschillende opties. Momenteel onderzoeken we andere inkoopcombinaties, bijvoorbeeld voor afvalcontracten, BHV cursussen op een fort en de inkoop van drukwerk.

Ondersteuning fondsenwerving

In deze tijd van teruglopende inkomsten biedt Liniebreed Ondernemen u kansen om alternatieve bronnen aan te boren.

Wij ondersteunen u met:

 • Advies
 • Bemiddeling
 • Aanvraag

bij het verwerven van inkomsten (sponsoring, crowd sourcing, subsidie, stimuleringsgelden en private fondsen) voor commerciële linieprojecten.

Naamsbekendheid

lorem ipsum

Een greep uit onze deelnemers

Het Fort! maandblad

De jaarlijkse full colour glossy FORT! is een lifestyle magazine dat via eigentijdse thema’s het waterlinie erfgoed onder de aandacht brengt. In dit modern vormgegeven en prettig leesbare blad met een oplage van 35.000 exemplaren is er volop aandacht voor alles wat je op de forten van de waterlinies kunt doen en beleven. Het magazine is verkrijgbaar bij onder meer VVV’s, hotels, restaurants, bibliotheken en natuurlijk op de forten zelf.

Word lid voor €395,- per jaar

Voor slechts € 395 excl. BTW per jaar bent u in 2020 deelnemer van Liniebreed Ondernemen en profiteert u van de gebundelde ondernemerskracht in de waterlinies. Dat bedrag heeft u snel terugverdiend.

Vragen of deelnemer worden?

Juke helpt je graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie of bel ons op: 010 123 45 67 voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren.